Halutko lisätietoa? Soita : 050 565 5000
Lähetä viesti : myynti@tarpela.fi

Näin asennat Garden Lights pihavalaisimet

Garden Lights ulkovalaisimet toimivat 12 voltin turvajännitteellä, eikä siitä voi saada haitallista sähköiskua, joten voit asentaa ja kytkeä ne itse.

TOIMI NÄIN:

1. Kiinnitä valaisimet haluamillesi paikoille. Käytä pylväs- ja spottivalaisimien mukana tulevaa maapiikkiä tai kiinteää asennusjalkaa. Kiinnitä asennusjalka mukana tulevilla ruuveilla esi- merkiksi betonilaattaan, kiveen tai terassiin ja kierrä valaisin asennusjalkaan.

Kiinnitä seinävalaisimet mukana tulevilla ruuveilla seinään. Poraa terassivaloille valaisimen pakkauksessa kerrotun kokoinen asennusreikä ja työnnä valaisin reikään.

2. Vedä kaapelointi muuntajalta kaikille valaisimille ja kytke valaisimien kierreliittimet liitäntäkaapeliin. Kiinnitä mahdolliset ohjainlaitteet, kuten hämäräkytkin, liiketunnistin tai kaukosäätimen vastaanotin halutulle paikalle ja kytke se liitäntäkaapeliin niin että virta kulkee kyseisen ohjainlaitteen kautta. Ohjainlaite ohjaa kaikkia sen jälkeen olevia valaisimia.

3. Peitä kaapelit pintamaan, kuorikatteen tai koristekivien alle, jotta ne eivät vaurioidu eikä niihin voi kompastua. Kytke liitäntäkaapeli kierreliittimellä muuntajaan ja liitä muuntaja pistorasiaan. Ohjelmoi tarvittaessa hämäräkytkin, liiketunnistin ja kaukosäädin.

Nauti tunnelmallisesta valaistuksesta!

 

Viimeksi katsotut

ylös