Halutko lisätietoa? Soita : 050 565 5000
Lähetä viesti : myynti@tarpela.fi

Usein kysyttyä

Tältä löydät yleisimmät mieltä askarruttavat kysymykset Garden Lights valaisimien valintaan ja asennukseen liittyen.

Voiko Garden Lights liitäntäkaapeleista saada sähköiskun?

- 12 voltin ns. turvajännite on täysin turvallinen ihmisille ja eläimille, eikä siitä voi saada haitallista sähköiskua.

Voiko Garden Lights valaisimet liittää suoraan verkkovirtaan?

- Ei voi, sillä Garden Lights valaisimet on suunniteltu käytettäväksi 12 voltin jännitteellä, eikä niitä voi liittää suoraan 230 voltin verkkovirtaan. Liitä valaisimet aina Garden Lights 12 voltin muuntajaan.

Kuinka valitsen sopivan tehoisen muuntajan?

- Laske valitsemiesi valaisimien polttimoiden tehot yhteen ja lisää siihen noin 25%, niin saat wattimäärän joka tehoinen muuntaja on vähintään oltava. Siitä ei ole mitään haittaa vaikka muuntaja olisi teholtaan reilusti isompi.

Voinko yhdistellä erilaisia valaisimia keskenään samaan järjestelmään?

- Kyllä voit. Kaikki Garden Lights valaisimet ovat yhteensopivia ja niitä voi yhdistää samaan Garden Lights järjestelmään niin paljon kuin haluat.

Pitääkö kaapelit kaivaa syvälle maahan ja suojata jotenkin?

- Ei tarvitse. Garden Lights valaisimet toimivat 12 voltin turvajännitteellä, joten niitä ei tarvitse suojata tai kaivaa syvälle maahan. Riittää kun peität ne pois näkyviltä esim kuorikatteen, pintamaan tai koristekivien alle. Jos joudut vetämään kaapelin kulkureitin ali, niin silloin suosittelemme suojaputken käyttöä, jotta kaapeli ei vaurioidu maan sisällä.

Täytyykö valaisimet kerätä talveksi pois vai voiko ne olla ulkona ympäri vuoden.

- Garden Lights ulkovalaisimet on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, eikä niitä tarvitse kerätä talveksi pois. Ne kestävät auringonpaahteen, sateet, tuulet ja tuiskut, niin kesällä kuin talvipakkasillakin.

Viimeksi katsotut

ylös